Despre noi

Hotel Holiday va ofera spatii de cazare pentru anul 2017 la cele mai bune preturi in:

– camere duble.fara balcon ,un pat matrimonial (numai doi adulti),fara copii
– camere duble cu balcon (cu un pat matrimonial,sau doua paturi de una persoana lipite) doi adulti + un copil,sub12 ani,fara pat suplimentar.
– suita doua camere,separate de un hol cu use, balcon generos. Una din camere, este dotata cu un pat matrimonial,iar a doua cu canapea extensibila.
– suita doua camere,separate de un hol cu use,doua balcoane. Una din camere, are un pat matrimonial,iar a doua ,doua paturi de una persoane apropiate.

Hotelul functioneaza pe toata perioada anului, avand contract de colaborare cu renumita clinica Grand ce trateaza afectiuni: reumatice, postraumatice, neurologice, ginecologice, dermatologice si respiratorii, beneficiind de aportul namolului si a apei din Lacul Techirghiol.Este cea mai apropiata locatie de clinica, cca.100 m.

Hotelul Holiday este situat pe artera principala a statiunii Eforie Nord cu spatii proprii de parcare, zona fiind linistita si cu mult spatiu verde.

Distanta fata de plaja este de aproximativ 10 minute, iar de centrul statiunii de 5 minute. Masa se poate servi la restaurantul situat la iesirea din hotel,sau la restaurantele din centru.

La intrarea in hotel avem spatiu verde, terasa si loc de joaca pentru copii. In receptia hotelului functioneaza un cafee bar non stop, iar la demisol sala de conferinta cu o capacitate de 40-45 de locuri.

Camerele sunt dotate cu tv-cablu,wi-fi gratuit, sistem modern de climatizare vara-iarna, internet, mini bar si bai cu cabina de dus si uscator pentru par.
Incepind cu anul 2016,acceptam si tichete de vacanta.